BIZAR

10 vader- dochter foto’s die eigenlijk net niet zouden kunnen toch?!
1.

familiefoto1bdd

echt alles is verkeerd aan deze foto…. waar moet ik beginnen..

2.

familiefoto2bdd

Papa Hogan die zijn dochter Brooke Hogan eens even lekker insmeert… Tsja ook de billetjes kunnen verbranden, alleen moet de papa dat nou echt insmeren?

3.

familiefoto3bdd

Een fotograaf genaamd David Magnusson heeft een fotoreeks gemaakt van vaders met hun dochters waarin de dochters hebben beloofd aan hun vaders om maagd te blijven tot ze zullen trouwen. In sommige gevallen leggen vaders met hun dochters zelfs een belofte af en wisselen ze zelfs ringen uit!
4.

familiefoto4bdd

Ook deze foto hoort bij de reportage. Het lijkt erop dat papa nooit zijn kleine meisje zal laten gaan…

5.

familiefoto5bdd

Dit is toch wel de meest creepy foto van de reportage….. lief als je je papa een kusje geeft, maar het lijkt eerder alsof ze samen in het huwelijksbootje gestapt zijn.
6.

familiefoto6bdd

Ja, wat moeten we hier over zeggen. Dit soort foto’s verbaast niemand zich meer over als het gaat om Donald Trump. Hier poserend samen met zijn dochter Yvanka Trump.

7.

familiefoto7bdd

Sinds de presidentiële verkiezingen zijn deze foto’s opgedoken. Hij heeft in het verleden meerdere malen geroepen dat zijn dochter ‘hot!’ is… maar bij het zien van deze foto’s, krijgen we hier toch wel een beetje de kriebels van!

8.

familiefoto8bdd

Moeder had waarschijnlijk aan papa gevraagd om dit jaar het Halloween kostuum van zijn dochter te regelen… Je kan aan vaders toch niks overlaten heh!
9.

familiefoto9bdd

Natuurlijk weten we dat die balk papa’s zwembroek verbergt, maar het is moeilijk om naar deze foto te kijken en niet te denken dat er een blote man staat met twee kleine meisjes naast hem!

10.

familiefoto10bdd

Een foto met je papa voordat je naar je gala gaat. Er zullen er alleen niet veel zijn die zo’n mooie foto als deze hebben waarin papa in een badjas staat!

bron:www.oddee.com
To Top