Disclaimer

Schade
De redactie van Breekdedag aanvaardt op geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de – al dan niet door derden aangeboden – informatie op de websites of de inhoud van e-mail berichten. De redactie van Breekdedag is onder geen enkele manier verantwoordelijk te houden voor het niet goed functioneren van de aangeboden diensten.

Afbeeldingen
Zover wij weten zit op de afbeeldingen die wij gebruiken geen copyright, is dit wel zo en wilt u dat de afbeelding verwijderd wordt. Neemt u dan contact op, dan zullen we de betreffende afbeelding verwijderen. Onze ervaring heeft aangetoond dat deze insteek succesvol werkt.

Bezwaar
De wetgeving rond internet ontwikkelingen en toepassingen is nog volop in beweging, waardoor hetgeen wel/niet is toegestaan niet altijd duidelijk is en er ruimte blijft voor eigen interpretatie. Het kan dus voorkomen dat, ondanks onze zorgvuldigheid en oprechte bedoelingen, een copyright houder toch meent dat zijn/haar belangen worden geschaad. In voorkomend geval verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Onze ervaring heeft aangetoond dat deze insteek succesvol werkt.

To Top