LACHEN

Zo extreem zag je waterglijbanen nog nooit

Waterglijbanen op zijn extreemst!

Wie houdt er van zon en blauwe lucht met genoeg verkoeling? Iedereen!
Hiervoor bestaan er over de hele wereld verschillende watertractieparken. Met genoeg water om in te zwemmen en afleiding voor de kinderen is het de ideale plek om te vertoeven als het warm is. Natuurlijk is er niet alleen water in een attractiepark maar ook de waterglijbanen..!

De waterglijbaan heeft altijd een enorme aantrekkingskracht op jong en oud! Vaak zie je dat kinderen direct naar de glijbaan rennen om als eerste naar beneden te kunnen glijden.
Hoe hoger en groter de waterglijbaan is, de steiler en sneller je naar beneden gaat en door verschillende bochten heen zal vliegen! Alleen al bij het aanblik zal je hart harden gaan kloppen en wanneer je naar beneden glijdt maakt dit adrenaline los in je lichaam en geeft het een enorme kick!
Als je deze factoren verhoogd krijg je DE extreme waterglijbaan ervaring. Dit trekt zelfs mensen van over de hele wereld!

Hieronder een top 10 van meest weerzinwekkende waterglijbanen van de wereld! Ze zijn angstaanjagend, hoog, snel en hebben extreme bochten
Durf jij het aan??


To Top