TRENDING

Prachtige ‘vrouwen’ die één groot geheim delen!

Transgenders

Soms is het duidelijk aan iemand te zien dat hij of zij vroeger het tegenover gestelde sekse was. Maar tegenwoordig kunnen ze zo ontzettend veel op het gebied van ombouwen. Hieronder laat ook zien dat deze vrouwen niet onder doen voor vrouwen die ook als vrouw geboren zijn!

 

 

1. Andrej Pejic

transseksueel1

Andrej is een Servisch/ Australisch model dat zowel catwalks loopt voor vrouwen als voor mannen shows. Hij gaat wel als man door het leven en heeft onlangs een vrouwelijke catwalk show gelopen voor Jean Paul Gaultier en daarna de mannen show van Marc Jacobs.
2. Claudia Charriez

transseksueel3

Bij haar is het echt moeilijk te geloven toch? Model worden was Claudia’s grote droom. Zo heeft ze meegedaan aan America’s next top model en de Janice Dickinson modeling agency tv. Beide niet gewonnen, maar toen er een seizoen voor transeksuelen kwam in America’s next top model ging eindelijk haar droom in vervulling na het winnen!

 

3. Sirapassorn Atthayakorn

transseksueel4

Ben je in Thailand geweest? Dan weet je dat het erg moeilijk is om de lady boys te onderscheiden van de echte vrouwen. Vaak zijn ze nog veel mooier zelfs! Deze vrouw won Miss International Queen 2011. Een grote trots van Thailand.

 

4. Caroline Cossey

transseksueel5

Caroline is  de bekendste transgender model ter wereld en komt uit Engeland. Zo heeft ze inmiddels meegespeeld in een James Bond film als een Bond girl en heeft ze ook in de Playboy gestaan.

 

Bekijk hier in het filmpje met beelden van o.a. Caroline Cossey en Claudia Charriez
To Top